Villa Marta

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kuća se nalazi u centru povijesnog gradića Vrbnika kao kuća u nizu, ukupne stambene površine cca 120 m2 i prilagođena je za odmor obitelji sa djecom, kapaciteta za 8 osoba. Autohtona kamena kuća  izgrađena je 1540. godine i temeljno restaurirana 2013. godine. pazeći  pri tom na najsitnije detalje čime  se ističe i odlikuje svim karakteristikama  prepoznatljivim i usko vezanim za povijest  i tradiciju gradnje  tog vremena,  usko vezanu za područja općine Vrbnika i otoka Krka. Kuća je udaljena od mora 300-500 m, ovisno o odabiru plaže. Najbliže plaže su kamene sa kamenim oblutcima, no postoj velika  raznolikost plaža (pjeskovitih, kamenih, sa kamenim oblutcima...) do kojih možete doći javnim prijevozom ili vlastitim automobilom udaljenih  svega nekoliko minuta vožnje. 

Kuća se sastoji od prostrane autohtone Konobe, Apartmana na 1. Katu i Studio Apartmana na 2. Katu + potkrovlje.

Konoba je opremljena za  ugodna obiteljska druženja, sa čajnom kuhinjom,tradicionalnom krušnom peći, LCD televizor  i WC-om.

Apartman na 1. Katu opremljen je vrlo komforno sa kuhinjom, dnevnim boravkom i blagovaonom u kombinaciji , spavaća soba sa braćnim krevetom(2 ležaja) i kupaonom.

Studio Apartman također  vrlo komforan, sastoji  se od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka sa kaučom na razvlačenje(2 ležaja) i kupaone na 2. Katu te velike spavaće sobe sa dva braćna kreveta(4 ležaja) i 1 krevetić za dijete. u potkrovlju.

Kuća je potpuno i vrlo kvalitetno toplinski izolirana i vrlo kvalitetno  opremljena sa sadržajima kako slijedi:

LCD TV sa kabelskim priključkom, glazbenom linijom, CD, DVD i bežičnom internetskom mrežom na svakoj etaži (ukupno 3)

Kuhinje su opremljene sa toplom i hladnom vodom, električni  štednjak(2 kom) s pećnicom(1 kom), hladnjakom(2 kom), napom, duboko zamrzavanje 50 litara(1 kom), aparat za kavu(1 kom), 1 hranilica za dijete.

Kupaonice se sastoje od toaleta, toplo-hladne vode i tuša.

S obzirom da se Kuća nalazi u šetačkoj zoni, parkirna mjesta se nalaze u parkirnim zonama na nekoliko lokacija u neposrednoj blizini kuće (cca 3 minute ugodne šetnje, 300 m)

Gradič je vrlo dobro opremljen i posjeduje poštu, dom zdravlja, vrtić, škola, 2 narketa sa mješovitom robom, pekarnicu, ribarnicu, mesnicu i štand sa svježim voćem i povrćem i to vrlo blizu i u neposrednoj blizini kuće(80m).  Pizzeria,  konobe i restorani sa autohtonom i vrlo raznolikom gastronomskom ponudom, posebice svježe  morske ribe iz Jadranskog mora. U podnožju grada nalazi se luka  sa prihvatilištem za brodove i  ronilački klub.

Gradić  danju živi vrlo dinamično i kreativno  i broji vrlo visok trend posjećenosti, po nekim istraživanjima, drugi po posjećenosti u Hrvatskoj, poslije grada Dubrovnika. Čaroliju grada nosi večer uz raznoliku umjetničku, galerijsku posebice glazbenu i gastronomsku ponudu, dok noć nudi poseban doživljaj mira i tišine.

Kroz cijelu godinu grad Vrbnik živi u skladu i poštujući i obilježavajući svoju tako osebujnu povijest  i tradiciju koju  ukoliko posjetite ovaj grad i vi postajete njezin dio.

 

 

Pošaljite upit

Kontaktirajte nas bez obveze

Uživajte u enološkom raju najvećeg Hrvatskog otoka.
Pošaljite upit

Sva prava @ Villa Marta Vrbnik | 2015. | Villa Marta | Kulturna i povjesna baština | Aktivan odmor | Kontakt