• 1Room & Rates
  • 2Guest info & Payment
  • 3Confirmation

Villa Marta

Kuća se nalazi u centru povijesnog gradića Vrbnika kao kuća u nizu, ukupne stambene površine cca 120 m2 i prilagođena je za odmor obitelji sa djecom, kapaciteta za 8 osoba. Autohtona kamena kuća  izgrađena je 1540. godine i temeljno restaurirana 2013. godine. pazeći  pri tom na najsitnije detalje čime  se ističe i odlikuje svim karakteristikama  prepoznatljivim i usko vezanim za povijest  i tradiciju gradnje  tog vremena,  usko vezanu za područja općine Vrbnika i otoka Krka. Kuća je udaljena od mora 300-500 m, ovisno o odabiru plaže. Najbliže plaže su kamene sa kamenim oblutcima, no postoj velika  raznolikost plaža (pjeskovitih, kamenih, sa kamenim oblutcima...) do kojih možete doći javnim prijevozom ili vlastitim automobilom udaljenih  svega nekoliko minuta vožnje. 

Kuća se sastoji od prostrane autohtone Konobe, Apartmana na 1. Katu i Studio Apartmana na 2. Katu + potkrovlje.

Konoba je opremljena za  ugodna obiteljska druženja, sa čajnom kuhinjom,tradicionalnom krušnom peći, LCD televizor  i WC-om.

Apartman na 1. Katu opremljen je vrlo komforno sa kuhinjom, dnevnim boravkom i blagovaonom u kombinaciji , spavaća soba sa braćnim krevetom(2 ležaja) i kupaonom.

Studio Apartman također  vrlo komforan, sastoji  se od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka sa kaučom na razvlačenje(2 ležaja) i kupaone na 2. Katu te velike spavaće sobe sa dva braćna kreveta(4 ležaja) i 1 krevetić za dijete u potkrovlju.

Standard rate

Starting from€ EURO0.00/ room / 1 night

Facilities

General
Kuća se nalazi u centru povijesnog gradića Vrbnika kao kuća u nizu, ukupne stambene površine cca 120 m2 i prilagođena je za odmor obitelji sa djecom, kapaciteta za 8 osoba. Autohtona kamena kuća izgrađena je 1540. godine i temeljno restaurirana 2013. godine. pazeći pri tom na najsitnije detalje čime se ističe i odlikuje svim karakteristikama prepoznatljivim i usko vezanim za povijest i tradiciju gradnje tog vremena, usko vezanu za područja općine Vrbnika i otoka Krka. Kuća je udaljena od mora 300-500 m, ovisno o odabiru plaže. Najbliže plaže su kamene sa kamenim oblutcima, no postoj velika raznolikost plaža (pjeskovitih, kamenih, sa kamenim oblutcima...) do kojih možete doći javnim prijevozom ili vlastitim automobilom udaljenih svega nekoliko minuta vožnje. Kuća se sastoji od prostrane autohtone Konobe, Apartmana na 1. Katu i Studio Apartmana na 2. Katu + potkrovlje. Konoba je opremljena za ugodna obiteljska druženja, sa čajnom kuhinjom,tradicionalnom krušnom peći, LCD televizor i WC-om. Apartman na 1. Katu opremljen je vrlo komforno sa kuhinjom, dnevnim boravkom i blagovaonom u kombinaciji , spavaća soba sa braćnim krevetom(2 ležaja) i kupaonom. Studio Apartman također vrlo komforan, sastoji se od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka sa kaučom na razvlačenje(2 ležaja) i kupaone na 2. Katu te velike spavaće sobe sa dva braćna kreveta(4 ležaja) i 1 krevetić za dijete. u potkrovlju. Kuća je potpuno i vrlo kvalitetno toplinski izolirana i vrlo kvalitetno opremljena sa sadržajima kako slijedi: LCD TV sa kabelskim priključkom, glazbenom linijom, CD, DVD i bežičnom internetskom mrežom na svakoj etaži (ukupno 3). Kuhinje su opremljene sa toplom i hladnom vodom, električni štednjak(2 kom) s pećnicom(1 kom), hladnjakom(2 kom), napom, duboko zamrzavanje 50 litara(1 kom), aparat za kavu(1 kom), 1 hranilica za dijete. Kupaonice se sastoje od toaleta, toplo-hladne vode i tuša.
Internet
Bežična internet mreža na svakoj etaži (ukupno 3)
Parking
Obzirom da se kuća nalazi u šetačkoj zoni, parkirna mjesta se nalaze u parkirnim zonama na nekoliko lokacija u neposrednoj blizini kuće (cca 3 minute ugodne šetnje, 300 m)

Policies

Checkin
15:00 ili po dogovoru
Checkout
10:00 ili po dogovoru
Cancellation / Prepayment
Children and extra beds
Besplatno
Pets
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Pošaljite upit

Kontaktirajte nas bez obveze

Uživajte u enološkom raju najvećeg Hrvatskog otoka.
Pošaljite upit

Sva prava @ Villa Marta Vrbnik | 2015. | Villa Marta | Kulturna i povjesna baština | Aktivan odmor | Kontakt